Regressie
   

Spiritueel ontwaken

Sommige clienten die door diepe processen zijn heen getrokken verwoorden dat zij een diepe, stille, vredige Kostbaarheid in zichzelf gaan ervaren. Dat er zich iets opent in hen, waar ze nog nooit mee in contact zijn geweest. Dit gaat gepaard met grote ontroering en in mijn werkkamer hangt dan een bijzondere Liefdevolle sfeer. Zij maken voor het eerst contact met hun eigen innerlijke Bron, de Wezenlijk Ander in hen.

Dat geeft ook dat zij van dan af hun problematiek op een andere manier gaan waarderen. Het is niet meer iets onoverkomelijks. Ze gaan het leven met al haar uitdagingen in haar wonderlijke diepte ervaren. Het herstellen van deze verbinding noem ik spiritueel ontwaken. Het opent de weg naar het alsmaar meer afleggen van ik-gerichtheid opdat we volkomen worden opgenomen, opgaan in de Vrede, en Liefdewezen zijn.

Dit maakt van ons heel zelfbewuste, krachtige, respectvolle mensen, die op een heel aanwezige en liefdevolle manier hun waardevolle bijdrage aan de maatschappij leveren.

© Regressiepraktijk Adri Fikkers | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 31-03-2017 .