Regressie
   

Relatieproblemen

Juist ook bij relatieproblemen kan deze therapie heel verhelderend werken. Mensen raken gemakkelijk verstrikt in een stevig, emotioneel web. Dan haken onze wederzijdse patronen - om oude, innerlijke pijn te onderdrukken - op elkaar in. En we hebben allemaal zulke patronen! Op grond van deze patronen kiezen we juist onze partner, hij /zij heeft dat vertrouwde wat zo aantrekkelijk is. We zijn eigenlijk voor elkaar een spiegel waarin we onszelf kunnen gaan zien.

Beide partners kunnen verantwoordelijkheid voor zichzelf gaan nemen, als die patronen uit elkaar getrokken, zichtbaar geworden zijn. Ieder kan aan zijn eigen aandeel van de oorzaak van de relatieproblemen gaan werken. Dan kan je in een conflict gaan vragen om een pauze om je eigen gevoelsleven te onderzoeken en tot rust te brengen. Dat geeft ruimte. Dat geeft verlangen om weer in contact met je partner te zijn.

Dan kan je gaan groeien in je eigen persoonlijke ontwikkeling, wat heel stimulerend is voor de relatie.

 

 

© Regressiepraktijk Adri Fikkers | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 31-03-2017 .