Regressie
   

Kinderen

Kinderen staan van nature heel open voor hun innerlijke belevingswereld en kunnen dan ook veel baat hebben bij regressie en/of reïncarnatietherapie.

In hun jonge leven hebben ze soms al van alles te beleven gehad. Ouders die niet meer samen verder kunnen en zijn gaan scheiden. Grootouders waar ze gek op waren die overleden. Ook opname in een ziekenhuis of slachtoffer worden van seksueel misbruik heeft grote impact op een kind.

Uit hun voorbije leven nemen zij soms ook problematiek mee die ze nu pas kunnen verwerken. Ze dromen hier dan vaak ook over, en herinneren zich dat soms als ze wakker worden. Dit kan ook de vorm aannemen van nachtmerries. Ook overdag kunnen ze plotseling opmerkingen maken over dat eerdere leven,  "toen ik nog groot was mama, toen .....".  Of " toen ik nog niet bij jou was mama, toen ....". Mijn advies is, neem ook deze opmerkingen serieus!  Ze geven een kijkgaatje naar hun rijke, veel diepere gevoelswereld dan we bij zo'n klein kind voor mogelijk zouden houden. Kinderen zijn nog niet zolang geleden volwassen mensen geweest die intense levens hebben gehad, zoals wij dat nu ook hebben. Veel mensen die bijv. de tweede wereld oorlog hebben meegemaakt incarneren nu weer.

Heel jonge kinderen en baby’s ondersteun ik in hun genezingsproces door middel van energiebehandelingen. Huilbaby's kunnen bijv. echt problemen hebben met het feit dat ze opnieuw aan het incarneren zijn.

 

© Regressiepraktijk Adri Fikkers | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 31-03-2017 .