Regressie
   

Opleidingen en erkenningen

Naast mijn eigen innerlijke proces van verwerking en bewustwording heb diverse opleidingen gevolgd en voltooid. Als vooropleidingen atheneum-B in Hoogezand (1975) en de pedagogische academie in Steenwijkerwold (1978). Vervolgens OSG, de Opleiding Spiritueel Genezen in Bilthoven (1989), het Atma-Instituut in Amersfoort, voor hypno, regressie en reïncarnatietherapie (1995), de Inner Child Integration in Amsterdam (2002). Heb ik drie lesjaren gevolgd van de opleiding tot haptotherapeut bij Synergos in Amersfoort (2007) en de PSBK, de Psycho Sociale Basiskennis bij de BivT in Zwolle (2016). En door de jaren heen allerlei kortdurende bijscholingen en studiedagen om mijn vakkennis te vergroten en te behouden, waaronder videodiagnostiek, familieopstellingen, inner landscape, vervreemding en herstel, psychodrama, buitenaardse ervaringen, voetreflexmassage en zeer vele bijeenkomsten over spiritualiteit.

Verplichte aansluitingen

Mijn beroepsvereniging is het NVPA (beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten) gevestigd in Uden, lidnummer 100159. Zij ziet toe op de kwaliteit van de bij haar aangesloten therapeuten, door haar eisen ten aanzien van bijscholing, intervisie, supervisie en deugdelijk praktijkbeheer, waaronder dossierplicht en geheimhouding.

Ik ben aangesloten bij de koepelvereniging het RBCZ ( Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) voor tuchtrecht, mijn lidnummer is 204145R
Bij SCAG een geschilleninstantie (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg) geregistreerd voor klachtrecht, lidnummer 10717.

De AGB (Algemeen Gegevens Beheer) code van mijn praktijk is 90006446, en mijn AGB zorgverlenerscode is 90027498.
Ik ben opgenomen in de zorggids van “Vergelijk en Kies”.

Het nummer bij de Kamer van Koophandel is 08196835.

 

Hiermee voldoe ik aan alle eisen die de nieuwe Wkkgz-wet van jan. 2017 en de WGBO stelt.

© Regressiepraktijk Adri Fikkers | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 16-04-2018 .