Regressie
   

Consult

Elk consult, dat gemiddeld twee uur duurt, wordt harmonisch afgesloten. U voelt zich dan waarschijnlijk opgelucht en tevreden, maar mogelijk ook wat moe en onder de indruk van uw belevenissen. Ook bent u tot vernieuwde inzichten gekomen. De lengte van het consult heeft ook wel te maken met de spanningsboog van mensen. Als we samen merken dat het “op” is, dan werken we naar de afronding toe. Tijdens het proces zal ik de verschillende lagen waarop uw problematiek vorm krijgt, lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel aandacht geven. Dit bevordert het verwerkingsproces, onbewuste gevoelens liggen immers opgeslagen in ons fysieke lichaam en het is goed dat die daaruit bevrijd worden.

Het aantal consulten dat nodig is, is afhankelijk van de ernst van de problematiek die bij u speelt. We zullen samen in overleg bepalen hoeveel er voor u wenselijk zijn, ook over de lengte van de termijn tussen de consulten. Naarmate de ontwikkeling van het therapeutisch proces vordert, zult u meer kunnen gaan genieten van uw leven, uw gezondheid zal zich verbeteren en uw relaties met anderen zullen gelukkiger worden.

© Regressiepraktijk Adri Fikkers | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 21-03-2017 .